Bedrijfsprofiel en Avondopenstelling: Boers Advocaten
hoek

's Avonds een gesprek plannen? Maak een afspraak

Een fulltime baan, sociaal leven en kinderen die gebracht en gehaald moeten worden: de meeste cliënten van Boers Advocaten hebben een druk leven. Door vele dagelijkse 'verplichtingen' is niet iedereen in de gelegenheid om overdag een bezoek aan de advocaat te brengen. En dat terwijl persoonlijk contact met de cliënt absoluut noodzakelijk is binnen de advocatuur. Wij begrijpen als geen ander waar onze cliënten behoefte aan hebben: flexibiliteit.

Daarom zijn wij ook 's avonds beschikbaar voor cliënten. U kunt in de avonduren terecht voor mediation of specifieke intakegesprekken. Voor nieuwe cliënten is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het inloopspreekuur, waarbij u binnen een half uur kennismaakt en uw juridisch probleem voorlegt. Dit spreekuur is geheel kosteloos en vrijblijvend. Wel is het belangrijk om zoveel mogelijk relevante gegevens mee te brengen.

Bel voor een afspraak naar 0318 - 52 24 04 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Boers Advocaten bij Twitter
Boers Advocaten bij LinkedIn
Boers Advocaten bij Facebook
Schrijf ons een bericht.

Boers Advocaten gebruikt cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.Niet akkoord? Klik hier voor meer informatie.