Boers Advocaten
hoek

Reddingsplan Coronavirus/COVID-19

Het Coronavirus gaat de wereld rond, economieën worden verlamd om verspreiding van het virus tegen te gaan. Hoe lang de maatregelen duren verschilt per werelddeel, per land, per regio en zelfs per stad. Niet alle bedrijven worden er op hetzelfde moment en op dezelfde wijze geraakt. Niet alle ondernemingen zijn hetzelfde. Een reddingsplan is maatwerk door professionals.

Bij Boers Advocaten werken specialisten op verschillende terreinen samen. Juist die samenwerking is noodzakelijk om deze uitdaging het hoofd te bieden.

Wij weten dat je als ondernemer er alles aan wilt doen om je onderneming te redden. Er is daarbij meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt. Naast een aanspraak op steunmaatregelen van de overheid zijn er ook verschillende mogelijkheden om je kosten (tijdelijk) te verlagen.

Samen met onze specialisten inventariseert u tijdens de quick-scan de mogelijkheden en zien we welke deskundigheid nodig is. Daarna stellen we een reddingsplan op en voeren dat samen met u uit.

De ervaring leert dat hoe eerder u hiermee begint hoe meer mogelijkheden er zijn en hoe groter de overlevingskansen zijn. Wacht daarom niet te lang en bereid u voor.

Contactpersoon:
Ralf de Koning, financiële herstructurering – +31 6518 508 26

Overige teamleden:
Jan Brouwer, arbeidsrecht
Louis de Boef, huur- en insolventierecht
Carien Snouckaert van Schauburg, familierecht

 

Stel uw vraag over Reddingsplan Coronavirus/COVID-19

Hoe wenst u dat we contact opnemen?

Voordat u het formulier verzendt, verzoeken wij u de
veiligheidscaptcha aan te vinken.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Boers Advocaten bij Twitter
Boers Advocaten bij LinkedIn
Boers Advocaten bij Facebook
Schrijf ons een bericht.

Boers Advocaten gebruikt cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.Niet akkoord? Klik hier voor meer informatie.