Wij kijken verder dan de zaak

Advocaat-medewerker (commerciële praktijk)


Tijd:

24 tot 40 uur

Locatie:

Veenendaal

Direct solliciteren

Gedreven advocaat-medewerker met partnerambitie gezocht

Ben jij een enthousiaste en vooral leergierige advocaat en heb je affiniteit met vastgoed-, huur- en/of insolventierecht? Dan is dit dé uitgelezen kans om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen! Wij zoeken een advocaat-medewerker met partnerambities die ervaring heeft in een brede commerciële praktijk.

Waarom solliciteren bij Boers Advocaten?

Veelzijdige functie: wij bieden jou een dynamische rol als advocaat-medewerker, met niet alleen uitdagende zaken maar ook uitzicht op partnerschap. Hier krijg je de kans om je expertise verder te ontwikkelen en te specialiseren.

Salaris en ontwikkeling passend bij jou: naast een stimulerende werkomgeving bieden we een competitief salaris dat past bij jouw ervaring en prestaties. Wij bieden je ook een evenwichtige werkplek waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Dit betekent dat er veel ruimte is voor jouw groei. Je krijgt namelijk de kans om je talenten op verschillende fronten te ontplooien door het volgen van specialisatieopleidingen, je aan te sluiten bij (netwerk)clubs gericht op persoonlijke groei en je praktijk op een eigen manier in te richten.

Informele werksfeer waar teamspirit voorop staat: bij ons heerst een informele en collegiale sfeer. Onze advocaten zijn allemaal gespecialiseerd in een bepaald rechtsgebied, maar werken ook geregeld samen. Vooral in proceszaken en complexe advieszaken werken we vaak als duo. Als onderdeel van ons team draag jij bij aan de kracht van collectieve expertise.

Werken met een divers klantenbestand: wij bedienen zowel het mkb als het grootbedrijf en ondersteunen regelmatig particulieren. Dit zorgt voor een gevarieerde en boeiende praktijk.

Gedreven medewerkers: ons kantoor telt op dit moment 9 advocaten en 4 ondersteuners. Naast advocaten zijn onze teamleden ook gepassioneerde bloggers, netwerkers en docenten. 

Wie zoeken wij?

  • Ervaring en expertise: je hebt ervaring in een brede commerciële praktijk en bij voorkeur affiniteit met insolventierecht, vastgoed– en/of huurrecht.
  • Daadkrachtig en pragmatisch: als proactieve en pragmatische professional neem jij initiatief en ben je toegankelijk, zowel voor cliënten als collega’s.
  • Heldere en open communicatie: jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend; je weet complexe juridische zaken helder en begrijpelijk over te brengen.

Solliciteer nu!

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je erachter komen of je past bij ons ambitieuze team, dan kijken we ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen!

Solliciteer nu en geef een boost aan je carrière in een stimulerende en vriendelijke werkomgeving. Wij wachten op jouw enthousiaste bijdrage aan ons groeiende succes!

 

Solliciteren

Direct solliciteren

Heb jij zin om met ons samen te werken en zo onze cliënten én ons kantoor verder te brengen? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar Louis de Boef via lldeboef@boersadvocaten.nl of vul onderstaand formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Wil je eerst meer weten over deze vacature? Neem dan gerust contact met ons op.

    Contact opnemen