Wij kijken verder dan de zaak

Over Boers

Ondernemers en particulieren kunnen bij ons advocatenkantoor terecht voor toegankelijk advies. Wij hechten aan een transparante samenwerking, zodat u weet waar u aan toe bent.

Onze filosofie

Wij kijken verder
dan de zaak

Wij kijken verder dan de zaak. Dat betekent allereerst dat we vooruitkijken. We denken preventief met u mee en voorzien u van sterk juridisch advies voor de toekomst.

Het betekent ook dat we naar de mens en het bedrijf áchter de zaak kijken. We hebben oog voor uw belangen, onderneming, situatie en emoties. Vanuit daar geven we duidelijk advies. Betrokken, helder en oplossingsgericht. Als advocaat en als sparringpartner.

Ontmoet ons team
Onze kernwaarden

Dit maakt ons anders

Icoon - We staan dichtbij

We staan dichtbij

Onze cliënten kunnen hun juridische zorg of vraag aan ons toevertrouwen. Wij zijn toegankelijk en betrokken in de samenwerking, en zorgen ervoor dat we onze cliënten goed kennen. Zo kunnen we nog beter advies geven.

Icoon - We kijken vooruit

We kijken vooruit

Wij zijn oplossingsgericht: we kijken altijd samen met onze cliënten naar de verschillende mogelijkheden om de beste oplossing te kiezen. Daarnaast denken we preventief mee, zodat onze cliënten de regie houden bij een eventueel geschil.

Icoon - We komen ter zake

We komen ter zake

We maken het niet moeilijker dan nodig is, komen to the point en spreken heldere taal. Onze aanpak is zakelijk en daadkrachtig, maar we hebben ook oog voor de situatie en begrip voor de emoties van onze cliënten.

Word jij onze
nieuwe collega?

Wij zijn een middelgroot advocatenkantoor in Veenendaal, en wij zijn er voor mkb-ondernemers en particulieren die juridisch ontzorgd willen worden. Al onze collega’s leveren daaraan hun bijdrage. Dat doen ze in een informele werkomgeving, waarin samenwerken en kennis delen belangrijk is. Spreekt dit jou aan? Bekijk dan onze vacatures.

Werken bij Boers Advocaten