Wij kijken verder dan de zaak

Studentstage


Tijd:

24 tot 40 uur

Locatie:

Veenendaal

Direct solliciteren

Wil jij graag ontdekken hoe het er echt aan toegaat als medewerker van een advocatenkantoor? Grijp dan nu de kans om als student-stagiair bij Boers Advocaten aan de slag te gaan! Gedurende een periode van twee tot drie maanden maak je kennis met alle aspecten van het advocatenwerk, terwijl je deel uitmaakt van ons hechte team.

Wat ga je doen

Bij Boers Advocaten krijg je de unieke kans om niet alleen achter je bureau te zitten, maar ook ‘buiten te komen’ en actief deel te nemen aan diverse juridische uitdagingen. Of het nu gaat om de afwikkeling van (grote) faillissementen en surseances of het voorbereiden van processtukken, jij speelt een cruciale rol. Memo’s schrijven en literatuur- en jurisprudentieonderzoek doen horen naast het bijwonen van besprekingen en zittingen tot jouw gevarieerde takenpakket.

Over Boers Advocaten

Gelegen in Veenendaal, in het midden van Nederland, is Boers Advocaten een middelgroot kantoor met een informele sfeer waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Ons team van 9 advocaten en 4 ondersteuners is gespecialiseerd in de civiele praktijk, waarin we een divers cliëntenbestand bedienen, variërend van grootbedrijf tot mkb-ondernemers en particulieren. Bij Boers Advocaten combineren we specialistische kennis met samenwerken. Hierdoor krijg je de kans om snel te groeien in een ondersteunende omgeving.

Wie ben jij

Ben jij een derde- of vierdejaars WO-rechtenstudent met een passie voor de juridische wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als leergierige doorzetter met initiatief leren wij jou graag de fijne kneepjes van het vak. Bovendien waarderen wij een gezonde dosis humor, omdat wij geloven dat een positieve werksfeer bijdraagt aan succesvol teamwork.

Een oud-stagiaire over deze stage

“Tijdens mijn stage bij Boers Advocaten heb ik veel mogen leren. Het leuke is dat je de kennis die je al hebt opgedaan tijdens de studie kan toepassen in de praktijk, maar dat je daarnaast ook extra kennis en vaardigheden opdoet die tijdens de studie niet (of in beperkte mate) aan bod komen. Tijdens mijn stage heb ik veel dingen mogen uitzoeken binnen verschillende rechtspraktijken en heb ik besprekingen met cliënten bijgewoond. Soms word je in het diepe gegooid met iets wat je nog nooit hebt gedaan, zodat je dat zelf helemaal kan uitzoeken. Uiteraard wordt dat nog wel rustig besproken en geduldig uitgelegd. Ik heb m’n stage dan ook beschouwd als een hele leerzame periode bij een leuk kantoor en met gezellige medewerkers die de tijd voor je nemen en graag dingen aan je willen uitleggen. Al met al is Boers Advocaten dan ook een goede keuze voor als je nog op zoek bent naar een leuke stageplek!”

– Charlotte, Juridisch Medewerker bij Boers Advocaten

Solliciteren

Direct solliciteren

Klaar voor een uitdagende en leerzame studentstage? Solliciteer nu en ontdek of Boers Advocaten een match is voor jouw toekomst in de advocatuur! Stuur ons jouw cv, cijferlijsten en motivatiebrief via info@boersadvocaten.nl of vul onderstaand formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Wil je eerst meer weten over de mogelijkheden van een studentstage bij ons?

    Contact opnemen