Wij kijken verder dan de zaak

Studentstage


Tijd:

24 tot 40 uur

Locatie:

Veenendaal

Direct solliciteren

Een studentstage is een uitstekende manier om kennis te maken met de advocatuur. Gedurende een periode van twee of drie maanden leer je alle facetten van de advocatuur kennen. Daarnaast is een studentstage een mooie kans om kennis te maken met het team van Boers Advocaten en om te ontdekken of ons kantoor bij jou past.

Functieomschrijving

Onze medewerkers werken voornamelijk zelfstandig, maar vaak werken we ook in teamverband. Bijvoorbeeld bij de afwikkeling van (grote) faillissementen en surseances. Dit laatste betekent ook dat je niet alleen achter je bureau zit, maar ook geregeld ‘buiten komt’.

Als student-stagiair bestaan je werkzaamheden onder meer uit het schrijven van memo’s, het voorbereiden van processtukken en het doen van literatuur- en jurisprudentieonderzoek. Daarnaast woon je besprekingen en zittingen bij.

Wie zijn wij

  • Boers Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor gevestigd in Veenendaal, in het midden van het land. Ons kantoor telt momenteel 9 advocaten en 4 ondersteuners. Samen werken we in een informele sfeer, met oog voor elkaar.
  • We zijn actief in de civiele praktijk, waarin we grootbedrijf, mkb-ondernemers en particulieren bijstaan.
  • Onze advocaten zijn allemaal specialist op een bepaald rechtsgebied, maar werken ook veel samen.

Wie ben jij

  • Jij bent derde- of vierdejaars WO-rechtenstudent.
  • Je bent leergierig, neemt initiatief en bent een doorzetter.
  • Je beschikt over een gezonde dosis humor.
Solliciteren

Direct solliciteren

Lijkt een studentstage bij Boers Advocaten jou interessant? Stuur ons dan jouw cv, cijferlijsten en motivatiebrief via info@boersadvocaten.nl of vul onderstaand formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Wil je eerst meer weten over de mogelijkheden van een studentstage bij ons?

    Contact opnemen